Faculty Advisor

Pietroforte, Roberto

Faculty Advisor

Ray, Malcolm H.

Abstract

The goal of this project was to propose a renovation to the Attic of Kaven Hall which would transform the unfinished space into usable space for the Civil and Environmental Engineering Department. In order to do this the existing conditions were evaluated, applicable building codes were researched, and surveys were administered. From there, a floor plan and structural changes were developed using AutoCAD. Finally, a cost estimate and a construction schedule were formulated for the proposed renovation.

Publisher

Worcester Polytechnic Institute

Date Accepted

April 2009

Major

Civil Engineering

Project Type

Major Qualifying Project

Accessibility

Unrestricted

Advisor Department

Civil and Environmental Engineering

Share

COinS