Faculty Advisor

Albano, Leonard D.

Faculty Advisor

Elovitz, Kenneth M.

Faculty Advisor

Van Dessel, Steven

Abstract

This project presents the design of a four-season greenhouse that involves the repurposing of an abandoned building on the Worcester Technical High School campus. The team developed a structural design, selected appropriate mechanical systems and developed conceptual drawings, including unique detail drawings that conform to building code and fit the requirements of WPI’s Major Qualifying Project. The team focused on architectural engineering principles while balancing the use of the existing structure and integration of newly designed building components.

Publisher

Worcester Polytechnic Institute

Date Accepted

March 2018

Major

Interdisciplinary

Major

Architectural Engineering

Project Type

Major Qualifying Project

Accessibility

Unrestricted

Advisor Department

Civil and Environmental Engineering

Share

COinS