Faculty Advisor

Pietroforte, Roberto

Abstract

Friendly House, a non-profit organization in Worcester Massachusetts, is looking to expand their current facilities to accommodate their growing clientele of less fortunate members of the community. To satisfy Friendly House’s needs, the project team developed a master plan and designed a housing complex that would provide food services and a source of income. This site design integrates a new main facility, additional parking and recreational space, and a complete architectural and structural layout for the housing complex.

Publisher

Worcester Polytechnic Institute

Date Accepted

February 2012

Major

Civil Engineering

Project Type

Major Qualifying Project

Accessibility

Unrestricted

Advisor Department

Civil and Environmental Engineering

Share

COinS